Een responsive website of webshop voor je bedrijf

Heb je nog geen website of is hij verouderd en bv niet geschikt voor gebruik op mobiel (responsive), laat ons dan een professionele responsive website voor jouw bedrijf maken. Beveiligd en Google vriendelijk.

In maart en april tijdelijk compleet voor maar 395,- in plaats van 495,-

Je kunt hem dan verder helemaal zelf onderhouden en aanpassen. Hiervoor betaal je 15,- per maand inclusief alle diensten zoals een domeinnaam, hosting, beveiliging, updates, helpdesk.

Neem de stap!

 

Ben je handig met tools en wil je zelf je website of webshop bouwen?

Maak dan gemakkelijk je eigen website of webshop. Geschikt voor mobiel, beveiligd en Google vriendelijk. Kies een template en pas hem helemaal naar je eigen wensen aan. Drag & drop! Vanaf 17,50 per maand.

Vraag een gratis demo aan!

E-marketing

Je nieuwsbrieven altijd goed geregeld met een overzichtelijk systeem?

Wil je je e-mailings en adresbestanden goed kunnen beheren? Uitgebreide mogelijkheden hebben om een goede campagne neer te zetten en te volgen? En verzekerd zijn dat de emails ook aankomen?

  • drag & drop designer
  • fomulieren designer
  • landingspagina’s maken
  • automatische A/B splittest
  • social media koppeling
  • helder resultaat

Alles over e-marketing.

Social media

Wil je optimale response halen uit je website, Facebook, Twitter, Instagram, email-marketing etc, dan is een goed doordacht plan van aanpak de basis voor succes.

Wij hebben de kennis en kunnen je helpen met tools voor eigen gebruik, met advies voor het opzetten en kunnen ook een complete e-marketing- of Facebook-campagne voor je opzetten en uitvoeren.

 

Neem contact op voor meer info!